Komende agendapunten (0)
Geen komende agendapunten
Welkom bij OBS 't Jok


Obs 't Jok is een school waar kinderen en volwassenen met hoofd, hart en handen samen bouwen aan een waardevolle toekomst vol mogelijkheden.

Onze school staat aan de rand van het dorp Hoorn tegen bos en duin. Een plek waar je als kind gewoon gelukkig kunt zijn.

Elk kind geven we mee dat het uniek is, er mag zijn met alle mogelijkheden die het heeft. Elk kind dagen we uit zich te ontplooien in een sfeer van veiligheid, saamhorigheid en respect. Vanuit die basis bouwen we aan de volgende stap, het Next Level dat  kinderen nodig hebben om hun eigen ik vorm te geven. Leren iemand te worden, te zijn, anders dan anderen, op eigen wijze sterk. 

We zijn deelnemer aan Next Level School.  Een nieuw zich ontwikkelend onderwijsconcept, waarin het kind met wat het nodig heeft voor zijn of haar Next Level centraal staat, moderne werkvormen en ict middelen ingezet worden en duurzaamheid in handelen en gebruik van middelen en gebouw meegenomen wordt. 
 We zijn er trots op dat we eilander tradities hierbij goed kunnen integreren. Het team is in staat  professionele keuzes te maken waar het gaat om pedagogische
en didactische inzichten met het Next Level, de volgende onderwijsstap als uitgangspunt. 

We wensen u veel plezier op onze site en zien graag een reactie in het 'gastenboek' terug .
 
Namens het team,
Loes Dijk, locatiedirecteur.

 

+ + + + + Nieuwsbericht (1/2) van 02/02/2016 09:02: obs 't Jok is deelnemer aan Next Level School + + + + + Nieuwsbericht (2/2) van 19/11/2014 08:11: Sponsor OBS 't Jok door uw online aankopen te doen via Sponsorkliks.com
Totaal aantal bezoekers:
d